Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε πολυετή πείρα και προσαρμοζόμαστε με ευελιξία στις ανάγκες οποιασδήποτε εργασίας. Με υπευθυνότητα, δέσμευση, προγραμματισμό και οργάνωση προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις συγκόλλησης σε μεταλλικές κατασκευές inox, αλουμινίου και σιδήρου.

Μέθοδος T.I.G (Tungsten Inert Gas)

Πρόκειται για µια αυτογενή διαδικασία συγκόλλησης, η οποία δεν απαιτεί καλώδιο γεµίσµατος. Η πηγή θερµότητας είναι ένα ηλεκτρικό τόξο μεταξύ ενός αναλώσιµου ηλεκτροδίου από βολφράµιο και της επιφάνειας εργασίας, η συγκόλληση προστατεύεται από ένα αέριο µίγµα αργόν και ήλιο.

Χειροκίνητο Μεταλλικό Τόξο (Manual Metal Arc)

Είναι το είδος της συγκόλλησης που απαντάται στις πιο συνηθισµένες των περιπτώσεων. Η πηγή θερµότητας είναι ένα ηλεκτρικό τόξο µεταξύ ενός αναλώσιµου ηλεκτροδίου και της επιφάνειας εργασίας. Ημέθοδος αυτή δίνει την δυνατότητα κόλλησης σε εναλλασόμενο ή συνεχές ρεύμα AC/DC.

Μέθοδος M.I.G (Metal Inert Gas)

Είναι µια αυτόµατη διαδικασία συγκόλλησης, όπου µόνο η ταχύτητα της συγκόλλησης ελέγχεται από το χειριστή. Το τόξο σχηµατίζεται µεταξύ της επιφάνειας συγκόλλησης και ενός γυµνού συρµάτινου ηλεκτροδίου. Η τροφοδοσία του σύρµατος είναι αυτόµατη και το αναλώσιµο συρµάτινο ηλεκτρόδιο προστατεύεται από αδρανές αέριο, συνήθως µίγµα από Αr/CO2/O2, αλλά καθαρό CO2 χρησιµοποιείται σε περιπτώσεις συγκόλλησης σιδηρούχων επιφανειών (MAG).

Oxy Acetylene

Σε συγκόλλησης οξυ-ακετυλενίου, οξυγόνο και ασετυλίνη συνδυάζονται σε ένα φακό λαβή για να παράγουν μια φλόγα που καίει πάνω από 6000 βαθμούς Κελσίου. Με τη σειρά της η φλόγα λιώνει τα πρόσωπα των μετάλλων από τα κομμάτια, προκαλώντας το υγροποιημένο μέταλλο να ρέει μεταξύ τους και να ενωθούν.

Κατασκευές Inox, Αλουμινίου και Σιδήρου

Μέσα από πληθώρα έργων μεταλλικών κατασκευών (πόρτες, παράθυρα, γκαραζόπορτες, κάγκελα, υπόστεγα, πατάρια, πέργολες κ.α.) εγγυόμαστε μια άρτια και αποδοτική τεχνική τοποθέτηση και δεσμευόμαστε για την ασφάλεια και την προστασία της υγιεινής του προσωπικού/πελατών μας διατηρώντας το κόστος στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ